Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

/, General @ca, Noticies/Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

Gore presenta els nous i revolucionaris productes GORE–TEX® Active amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent.

A INTEMPERIE ja disposem de manera exclusiva del primer model de Chaqueta GORE RUNNING WEAR®que incorpora aquesta tecnologia.

W.L. Gore & Associates (Gore) llança una nova tecnologia revolucionària per als esports altament aeròbics: els nous productes GORE–TEX® Active amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent, un concepte radicalment nou que ofereix múltiples avantatges als usuaris. Aquest nou efecte amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent elimina la necessitat d’un teixit exterior i permet crear els productes GORE–TEX® més lleugers i transpirables del mercat. A més, aquesta nova superfície de les peces GORE–TEX® Active evita l’efecte refredador que provoca un teixit exterior quan es mulla a causa de la pluja. Els nous productes GORE–TEX® Active són ideals per al ciclisme de carretera i per córrer a la ciutat i a la muntanya.

Elsnous productes GORE–TEX®ActiveEls nous productes GORE–TEX® Active amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent es llançaran a Europa i EUA a través de les marques Arc’teryx, Castelli, GORE BIKE WEAR®, GORE RUNNING WEAR® i The North Face.

GORE–TEX® Active amb nova superfície de repel·lència a l’aigua permanent

Aquest nou concepte de producte amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent és impermeable i tallavent de forma duradora gràcies a la membrana GORE–TEX®. L’eliminació del teixit exterior permet reduir de forma significativa el pes de les peces. Aquests productes inclouen un folre Micro Grid Backer que ajuda a reduir el pes i augmentar la comoditat de la peça. Aquests productes GORE–TEX® són els més lleugers i transpirables del mercat. A més, es tracta de peces molt poc voluminoses. Els nous productes GORE-*TEX® Activi es renten a màquina i, com manquen de teixit exterior, no és necessari assecar-los a l’assecadora ni reactivar el tractament repel·lent a l’aigua.

By | 2016-02-29T11:29:04+00:00 February 29th, 2016|Activitats, General @ca, Noticies|Comments Off on Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

About the Author: